Sponsorer


ØIF´s hovedsponsorer

SuperBrugsen i Østbirk og OK er Østbirk Idrætsforenings hovedsponsorer.

Gennem nogle år har SuperBrugsen/OK og Østbirk Idrætsforening haft et tæt og positivt samarbejde om at fremme aktiviteterne i ØIF.

Samarbejdet omfatter bl.a. at der årligt holdes en sponsordag i  og foran SuperBrugsen, hvor idrætsforeningen promoverer sine mange aktiviteter og på den måde er med til at skabe ekstra trafik i SuperBrugsen. Denne dag får ØIF 10% af beløbene på alle indsamlede kvitteringer/bon'er.

Samarbejdet omfatter også hjælp ved OK-dage i SuperBrugsen, hvor kunderne orienteres om fordelene ved køb af OK-produkter, bl.a. benzin, mobilabonnement, el-aftale. Idrætsforeningen får 5 øre for hver liter benzin indkøbt med OK-kort, plus ekstra hvis kunden også får mobilabonnement og el-aftale hos OK.

Samarbejdet omfatter derfor også en naturlige promoveringen af SuperBrugsen/OK over for medlemmerne - i forbindelse med forskellige stævner, på hjemmesiden samt på alle klubdragter.

Øvrige sponsorer
Sponsorer er en vigtig del af økonomien i flere af idrætsforeningens idrætter. Vi er derfor meget taknemmelig over, at så mange lokale virksomheder har valgt at bakke op om foreningen gennem sponsorater. 
Sponsorer i Fodboldafdelingen
Sponsorer i håndboldafdelingen
Sponsorer i løbeafdelingen
Bliv sponsor for Østbirk Idrætsforening
Ønsker du at blive sponsor for Østbirk Idrætsforening og derved støtte det lokale idrætsliv, samtidig med at din virksomhed bliver eksponeret i lokalsamfundet? 

Kontakt ØIF´s bestyrelse og lade os drøfte mulighederne for et samarbejde. Du finder kontaktinformationer til bestyrelsen via dette link.
Bliv medlem i ØIF
Via dette link får du adgang til at tilmelde dig alle Østbirk Idrætsforenings aktiviteter
Bliv medlem

Sponsorer

Kalender
Besøg ØIF på Facebook
Østbirk Idrætsforening | Storegade 47 | 8752 Østbirk | CVR: 70085054 |