Referater og beretning fra udvalg


Beretning 2020/21
Årsberetning 2020 ØIF-LØB

Vi har haft stabil tilslutning i år igen i år. 
 
Sæsonen har som i alle andre afdelinger være præget af en tid med Corona og restriktioner. Vi er heldige med at det er en udendørssport, men forsamlingsforbuddet har givet så store begrænsninger, at vi i perioder har været nødsaget til at indstille fællestræning. 

Trods Corona deltog de løbere, der havde lyst i et Corona-venligt Moesgaard trail i starten af oktober. Stor ros til Århus motion for at arrangere et løb, hvor det var muligt at starte i små grupper og løbe i så mange sløjfer og forskellige ruter, at der ikke opstod flaskehalse med mange løbere samlet.  Det var dejligt igen at mærke stemningen ved et arrangeret løb, selvom om det ikke er det samme at være i en startgruppe på 50, når man plejer at være det tidobbelte. 

I 2020 skulle flere løbere traditionen tro også have været med til Royal-run, det er pt. udskudt til efteråret 2021. Vi håber det bliver gennemført og det i det hele taget bliver muligt at deltage i løb i den nye sæson.

2020 skulle også have været året, hvor vi skulle have fejret 10 år jubilæum ved selv at arrangere et løb. Dette har vi desværre også været nødsaget til at aflyse, men har stadig planer om at gennemføre en fejring, når det er muligt og giver mening i forhold til hvad der ellers foregår i klubben og byen. Vores traditionsrige nytårsløb var vi også nødsaget til at aflyse, det regner vi stærkt med at vende tilbage med d. 31/12-2021.

Vi har haft et par ture ud af huset i år bl.a. til Kloster Mølle i juni, hvor vi kombinerede det med sommerafslutning og en hotdog efter løbeturen og til Ejer Baunehøj i efteråret, hvor efterårsvejret viste sig fra sin flotteste side og vi kunne slutte af med boller, kage og kaffe i efterårssolen. Begge gange havde løbere fra klubben hjulpet med at lave ruter, tak for det. Og tak til jer, der altid er villige til at hjælpe med kage, boller og lignende, når vi laver ture ud af huset.

Som noget nyt i år har vi afprøvet, at der også er træning torsdag og fælles løb i weekenden for de, der har lyst. Der har været pæn tilslutning til begge dele og vi forventer, at fortsætte med, at de der har lyst kan mødes mere uformelt et par gange i løbet af ugen. Vi holder stadig fast ved, at tirsdag kl. 17:30 er den dag, der er flest trænere på og der, vi laver anderledes træning for dem, der har lyst.

Vi er i skrivende stund i fuld gang med at planlægge den nye sæson, vi glæder os til at se vores mange trofaste løbere til endnu en sæson og håber på, at flere har lyst til at være en del af det løbefællesskab vi har i vores klub.
Vi håber at denne sæson ikke bliver så præget af Corona-restriktioner som den sidste. Vi vil selvfølgelig til enhver tid indordne os de restriktioner der er, således også i vores sæsonopstart, der bliver en smule anderledes i forhold til, hvad vi plejer.

Tak for opbakningen til arrangementer og gode løbeture i årets løb.
Løbeudvalget

Beretning Løb 2019 / 2020

Sponsorer

Kalender
Besøg ØIF på Facebook
Østbirk Idrætsforening | Storegade 47 | 8752 Østbirk | CVR: 70085054 |