Referater og beretning fra udvalg


Årsberetning sæson 2019 / 2020
Håndboldsæsonen er ved at lakke mod enden og det er ved at være tid til at gøre status på sæsonen 2019/2020, som set fra udvalgets side igen er forløbet over alt forventning.

På medlemssiden ligger vi på nogenlunde samme niveau som i sidste sæson så vi i sæson 2019-2020 indtil videre har set ca. 218 spillere fordelt på ca. 167 ungdomsspillere og ca. 47 seniorspiller, hvilket er mere eller mindre det samme som sidste år.

”Five-a-side” senior håndboldhold er for alvor kommet til Østbirk, godt hjulpet på vej af en ny træningstid om onsdagen fra 19:45, hvilket har medført en del flere spillere. ”Five-a-side” er stadigvæk et nyt spil, hvor herrer og damer kan spille sammen, da det f.eks. ikke er tilladt at tackle og mere drejer sig om, at kaste bolden til hinanden op af banen, som er forkortet til 2/3 dele. Bolden er en blød læderbetrukket skumbold og kan ikke rigtig hoppe, så det er ikke nødvendigt at kunne drible for at kunne være med.

I forbindelse med ombrydningen for jul blev U19 drengeholdet ændret til et serie 3 herrehold, hvilket har muliggjort at spillerne fra serie 2 herrerne kan spille med på serie 3 holdet hvis der f.eks. mangler spillere. Det giver også god mening, da U19 drengene, som også består af U17 spillere, har slået deres træningstid sammen med seniorherrerne bl.a. fordi inden af holdene helt var nok til træning og dermed havde svært ved at spille kamp mv. til træningerne.

I forbindelse med juleafslutningen var der igen arrangeret ”nathåndbold” for ungdomsrækkerne fra U6 til og med U15, hvor lyset i hallen blev slukket samtidig med at der blev sat uv-lamper op. Håndboldene, stregerne og målene blev i dagens anledning forsynet med selvlysende tape, mens flere af spillerne blev malet med selvlysende maling. Det var igen i år en stor succes og vil helt sikkert blive gentaget på et andet tidspunkt.

Håndboldudvalget har brugt meget tid på, at finde sponsorer til, at få egenbetalingen ned på den nye klubdragt så alle vores medlemmer kunne købe deres egen personlige klubdragt med navn for kun 100 eller 150 kr. alt efter om det var til ungdoms- eller seniorspillere. Den lave egenbetaling har medført, at stort set hele håndboldafdelingen har en ØIF-klubdragt, hvilket vi er meget glade for.

En stor tak skal lyde til alle de frivillige i form af alle vores engagerede trænere og hjælpetrænere, som gang på gang vejleder og støtter spillerne i modgang og medgang. En stor tak skal også lyde til alle de frivillige, som hjælper med musik, røg og dommerbordet og ikke mindst til hallens cafeteria for altid at være der.

En stor tak skal også lyde til alle vores sponsorer i håndboldafdelingen, som er med til at få det hele til at løbe rundt.

På vegne af håndboldudvalget

Rolf Knudsen

Sponsorer

Kalender
Besøg ØIF på Facebook
Østbirk Idrætsforening | Storegade 47 | 8752 Østbirk | CVR: 70085054 |