Nyheder og billeder


Seneste nyt fra Cykling
Sæsonstart 11. april 2021
Snevejret kunne ikke
stoppe Østbirk-cyklisterne

Fremmødet var – i betragtning af vejret – flot, men antallet af cykler var stærkt begrænset, da cykelsæsonen blev indledt i Østbirk Idrætsforening søndag 11. april.
En snes cykelryttere kom og hørte formanden for cykelafdelingen, Torben Pank, fortælle om den kommende sæson. Men derefter valgte næsten alle at sætte sig i en bil og køre hjem igen.
Kun et par stykker trodsede snevejret, og steg på cyklen og demonstrerede, at bare påklædningen er i orden, så kan der cykles i al slags vejr. Bl.a. Jan Christensen (billedet).
Deltagelsen i cykelafdelingen har normalt ligget på 30-50 medlemmer, men i 2020 blev sæsonen ødelagt af corona-restriktioner. Derfor bliver det spændende, om opbakningen genvindes i 2021. Ved sæsonstarten søndag tegnede det godt, idet flere nye medlemmer mødte op.
I Østbirk Idrætsforening er cykel-medlemmerne inddelt på fire forskellige hold:
  • Super Motionsholdet, hvor de cykles 60-90 km pr. træningsaften og med en gennemsnitsfart på +30 km i timen.
  • Motionsholdet, hvor der cykles 50-70 km pr. træningsaften og med en gennemsnitsfart på 26-29 km i timen
  • Hygge-motionsholdet, hvor der cykles 20-25 km pr træningsaften og med en gennemsnitsfart på 20-25 km i timen
  • Hyggeholdet, hvor der lægges ud med ture på en halv snes kilometer først på sæsonen, og her holdes der flere pauser for at få samling på holdet, for her er det tilladt at trække op ad bakkerne, ligesom el-cykler er velkommen på dette hold.
Der cykles hver mandag og onsdag, og indtil videre starter alle holdene kl. 17.30 fra Østbirkhallen. Hvis holdene beslutter sig for ændret mødetidspunkt, meddeles det her på siden.
Nogle medlemmer aftaler også at mødes lørdag formiddag til en længere tur.
Holdene aftaler selv hvilke ruter, de vælger, og der skiftes meget, så alle veje omkring Østbirk køres tynde i løbet af sæonen.
I 2021 er der planer om at supplere de normale træningsture med ture andre steder i Danmark, Tidligere har afdelingen været på flerdages ture til Harzen, men p.g.a. corona-situationen vil de ekstra ture i 2021 blive med mål rundt i Danmark. og her kan der blive tale om både endags- og flerdag ture.

Sponsorer

Kalender
Besøg ØIF på Facebook
Østbirk Idrætsforening | Storegade 47 | 8752 Østbirk | CVR: 70085054 |