09.02.2021 - Nyt fodboldudvalg konstitueret

Nyheder og billeder


Seneste nyt fra Fodbold
19. juni 2021 - Årets Unge Leder 2020: Arthur Holm
Det er ikke hver dag, at formanden for Østbirk Idrætsforening udsætter starten af en fodboldkamp. Det skete imidlertid i dag, lørdag 19. juni, da Jens Norup Simonsen bad de to serie 3-hold fra Hørning og Østbirk om at tage opstilling, mens han overakte årets Unge-leder pris.
Det var Arthur Holm, der fik unge-prisen for 2020, og kulissen var valgt, fordi Arthur er holdleder i seniorafdelingen i Østbirk Idrætsforenign, og her sørger for alle de småopgaver, som ingen får gjort eller ikke gider.
Arthur er kun 14 år, men han sørger for fyldte vanddunke, pumpede bold, klargøring af omklædningsrum før kamp, og har styr på antal bolde, både før og efter træning. Så han sørger for, at seniorspillerne kan nyde en semi-professionel tilværelse som fodboldspiller i Østbirk.
Ud over arbejdet med seniorafdelingen, har Arthur Holm hjulpet med salg af fyrværkeri og klargøring af den nye kunststofbane med mål og net, og han skal om et par uger være hjælpetræner i fodboldskolen, foruden han selvfølgelig også selv spiller fodbold.
Det er fodboldafdelingens formand Jakob Ulf Pedersen, der har indstillet Arthur til unge-prisen.
- Arthur er altid en smilende og glad dreng.  Han er engageret i tingene, og han siger aldrig nej til at hjælpe. Han er guld værd for fodboldafdelingen og for ØIF. Artur er grøn i hjertet og en, der betyder meget for mange i foreningen, skrev Jakob Ulf Pedersen i sin indstilling.
Måltavle på Trailergården Gantrup Afrena
Trailergården Gantrup Arena er under forvandling.
Sidste år indviedes den nye tribune, og nu er en elektrisk måltavle på vej.
Foreløbig er måltavlen blevet sat i beton i det ene hjørne, og så snart betonen er tør og elektrikeren har fået stømforbindelse i orden, kan tilskuere, med- og modspillere følge kampens udvikling. på tavlen.
Kunststofbanen er på vej
Det store arbejde med etablering af kunststofbanen i Østbirk er gået i gang. 
Foran ligger 2-3 måneders arbejde inden Horsens Kommune forventer at kunne invitwere til indvielse i december.
Banen bliver med lysanlæg, så den virkelig kan bruges 24/7 i vintermånederne.
Kunststobanen gar stået højt på ønskesedlen i Østbirk, siden de første kunststofbaner begyndte at skyde op, og med den meget store fodboldafdeling i ØIF er det fuldt fortjent, at Østbirk Idrætsforening nu tilgodeses med en bane. Hidtil har Østbirk-spillerne været henvist til Egebjerg og Brædstrup, hvilket af praktiske grunde har reduceret interessen.
(11.09.20)

Sponsorer

Kalender
Besøg ØIF på Facebook
Østbirk Idrætsforening | Storegade 47 | 8752 Østbirk | CVR: 70085054 |