Løb


SÆSONOPSTART 2021

SÆSONOPSTART

Jubii, nu er der åbnet op for at vi må mødes lidt flere, så derfor starter vi sæsonen op på tirsdag d. 2/3 kl 17:30
Som altid glæder vi os til at se nye og gamle løbere.

Walkere og nybegyndere mødes foran hovedindgangen.

5 km og længere ture mødes ved parkeringspladsen ved hallens bagindgang.

Da der stadig er restriktioner er der ikke frugt efter løb og vi opfordre til, at man gå hjem umiddelbart efter endt løbetur. Har I brug for vand efter løbet bedes I selv medbringe det i en drikkedunk. 
Vi kan desværre heller ikke tilbyde at låse værdigenstande ind.

Vi fortsætter med at mødes til en løbetur torsdag kl. 17:30, for dem der har lyst:-)
 

SIDSTE NYT FRA LØB - FEB. 2021

I Løbeudvalget vil vi gerne sige tak, for den indsats Vagn Rasmussen har gjort for vores afdeling, det har været godt at få ny inspiration til træning og arrangementer i Løbeafdelingen. Det betyder, at vi gerne vil have et nyt medlem til vores udvalg, så kunne du tænke dig at få indflydelse på, hvad vores løbeafdeling kan tilbyde vores medlemmer, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Vi kan tilbyde et godt socialt sammenhold, hvor vi har åben dialog om hvilke emner og arrangementer, vi gerne vil tilbyde vores medlemmer. Kunne det have din interesse, at være med hos os, så skriv eller ring til Lene Nielsen på mobil 93 95 25 08. 
Vi vil også rigtig gerne have en, der kunne tænke sig at være tovholder for vores walkere, hvilket betyder, at man er med til at finde på hvilken rute man tager til træning. Var det noget du kunne tænke dig, at høre mere om, så skriv eller ring også til Lene Nielsen.

Og så er coronaen jo desværre stadig i blandt os, hvilket betyder, at vi ikke kan starte op i uge 8, som vi plejer, men vi har en plan klar, så snart der bliver åbnet op for udendørs aktiviteter, så hold øje med vores hjemmeside, og hvis du er med på Facebook, vil du også kunne finde information om det der, vi sender ud til alle nuværende medlemmer, men vil selvfølgelig rigtig gerne have nye med, så hold gerne øje med os😊

Følg ØIF Løb på Facebook

Sponsorer

Kalender
Besøg ØIF på Facebook
Østbirk Idrætsforening | Storegade 47 | 8752 Østbirk | CVR: 70085054 |