Holdbeskrivelser


Sjov & spas med mor/far 1½ - 3½ år
Tirsdage 16.30 – 17.30 – Sara og Rikke
Start: tirsdag 8. september

Kom og vær med, når vi leger, synger og tumler til musik!

Vi har fokus på at børnene bliver fortrolige med gymnastikken fra ung alder via lege, redskabsbaner, sang og dans. Vi laver simple øvelser som udvikler og understøtter barnets motorik og styrker balancen. 

Vi forventer, at man som forældre trækker i træningstøjet og hjælper sit barn med de forskellige øvelser samt deltager i legene. Til gengæld lover vi, at I får en underholdende og nærværende time sammen med jeres barn.

Sara og Rikke
Fuld fart med mor/far 3 – 5 år
Mandage kl. 17.00 – 18.00 – Majbrit
Start: mandag 7. september

Dette er holdet for seje, sjove og energifyldte børn og en voksen, der en gang om ugen tager en aktiv kvalitetstime med leg, sang, spring, ballade og udfordring til skønne rytmer. Både børn og voksne møder omklædte i tøj, der er rart at bevæge sig i. Det forventes, at de voksne er aktive. Til gengæld præsenteres der til hver træning varierende øvelser og aktivitetsbaner, som kan give sved på panden og smil på læben for alle deltagere.

Jeg glæder mig til at slå kolbøtter sammen med Jer.

Majbrit
Spilopper og krudtugler 4 – 6 år
Tirsdage kl. 17.30 – 18.30 - Mona, Thea, Lara og Mathilde
Start: tirsdag 8. september

Har dit barn lyst til at lege, bevæge sig og have det sjovt sammen med andre børn uden mor og far, så kom frisk til gymnastik tirsdage fra 17.30 – 18.30. Hvor vi skal lege, udfordrer vores primære sanser, grine og have det rigtig skægt.

Vi glæder os til at lege med jeres spilopper og krudtugler.

Mona, Thea, Lara og Mathilde
Rytmisk gymnastik 3. – 6. klasse
Er du vild med rytmegymnastik? Eller har du bare lyst til at bevæge dig til noget lækkert musik, så er det her hold lige noget for dig. Vi kommer til at lave en hel masse rytmisk gymnastik med fokus på grundgymnastik samt lave en masse sjove lege og så skal vi selvfølgelig også hygge os.
Vil vi også komme til at lave noget med redskaber, dog i begrænset omfang pga COVID 19. Vi glæder os til at se dig

Glade hilsner fra Helle og Katrine P
Step
Onsdage kl. 19.30 -21.00  - Katrine
Start: onsdag 9. september

ØIFs step-hold er for langt de fleste mellem 13 – 99 år og foregår ved, at vi bevæger os op og ned ad en stepbænk til god musik, mens jeg guider os igennem serier, der med garanti giver sved på panden!

Det giver således en god konditræning, men vi får også de små naturlige stød op igennem kroppen, der er gode, når vi vil styrke knoglerne. Timen slutter af med styrketræning, hvor vi har fokus på overkrop, mave og ryg. Der er plads til alle!

Pga. COVID-19-situationen må deltagerne forvente, at der ikke er adgang til håndvægte, måtter osv. Medbring derfor evt. egen måtte, håndklæde og drikkedunk. (kondi-)sko er en nødvendighed. Vi må op på hesten igen :-)

Katrine W
Stram op
Torsdage kl. 19.30 -20.30 - Anette
Start: torsdag 17. september

Holdet er for alle og med fokus på styrketræning primært ved hjælp af egen kropsvægt, men småredskaber som f.eks. håndvægte, bolde og elastikker kommer også i brug.

Sved på panden skal der til, så en god gang retro aerobic, svingserier og cirkeltræning bliver ligeledes en del af træningen.

I disse Corona tider opfordrer jeg til, at du selv medbringer en, træningsmåtte alternativt bruger eget håndklæde.

OBS - sæsonstart den 17. september 2020.

Glæder mig til at se dig.

Anette
Yoga
Mandage kl. 19.30 – 21.00 - Sæunn
Start: mandag 7. september

Yoga er ikke religiøst eller mystisk, men handler dybest set om, at være til stede i det man gør lige nu og ikke mindst med et overskud af energi og glæde. I yoga inddrages kroppens intelligens, og derved opnår man en helhed.

Yoga har den bonus, at du kan blive bedre til at træffe sunde valg. Den unikke kropsbevidsthed, som yoga giver hjælper dig til at høre kroppens signaler, og dermed kan du i højere grad mærke, hvad kroppen har brug for, og hvad den ikke bryder sig om! Yoga forebygger en række skavanker, som f.eks. dårlig ryg, stress og spændingshovedpine.

Yoga er for alle uanset alder, køn, størrelse og tidligere erfaringer med yoga. Det er derfor heller ikke nødvendigt at være særlig smidig eller stærk. Det har større betydning, at du har lyst til at arbejde med dig selv og din krop. At du tør være autentisk i forhold til, hvad du føler og respondere ærligt på det kroppen, fortæller dig.

Glæder mig til at se dig.

Sæunn
M/K Motion
Tirsdage kl. 19.30 – 20.30 - Birte
Start: tirsdag 8. september

En ny sæson i coronatider, hvor der vil være retningslinier med afstand og regler dikteret af DGI. Bla.a kan vi ikke bruge afdelingens redskaber og liggeunderlag. Derfor anbefaler jeg, man selv har underlag med til træning- eller man kan låne et.

Det med redskaber taler vi lige om. Måske i fællesskab vi kan købe bold og elastikker.

Ellers håber jeg inderligt man møder frem som vi plejer med godt humør og gåpåmod. Så skal jeg nok sørge for I får jer rørt – både jer ”gamle” gymnaster - og nye er i den grad velkommen. I bliver taget godt imod.

Vi ved jo alle, hvor vigtigt det er med motion og det sociale liv.

Vi ses.

Mange gymnastikhilsner fra Birte

Sponsorer

Kalender
Besøg ØIF på Facebook
Østbirk Idrætsforening | Storegade 47 | 8752 Østbirk | CVR: 70085054 |