Børneattester


Sådan håndterer ØIF børneattester
Østbirk Idrætsforening har pligt at indhente børneattester, når vi indgår nye aftaler med instruktører, trænere og andre, som har lederansvar for børn og unge under 15 år.
Østbirk Idrætsforening indhenter børneattester på:

Trænere, instruktører, holdledere og hjælpetrænere/-instruktører, som er 15 år og derover, og som står over for at skulle ansættes i idrætsforeningen, og som er tiltænkt en fast funktion, hvor han eller hun skal have direkte kontakt med børn under 15 år - uanset om vedkommende får løn, eller om arbejdet foregår på frivillig basis.
Trænere, instruktører, holdledere og hjælpetrænere/-instruktører for disse, som er 15 år og derover, og som fra starten ikke var tiltænkt et længerevarende arbejde med børn under 15 år, men som i tre måneder eller mere har arbejdet med børn under 15 år.
Disse personer er altså ikke tjekket fra start, men skal tjekkes, når de har arbejdet med børn i tre måneder.

Har en person, der er underlagt reglerne om børneattester, været væk fra idrætsforeningen i for eksempel et år, opfattes det som en genansættelse, og foreningen skal på ny indhente en børneattest. Opstår der tvivl, tjekker vi hellere en gang for meget end en gang for lidt.
Bliv medlem i ØIF
Via dette link får du adgang til at tilmelde dig alle Østbirk Idrætsforenings aktiviteter
Bliv medlem

Sponsorer

Kalender
Besøg ØIF på Facebook
Østbirk Idrætsforening | Storegade 47 | 8752 Østbirk | CVR: 70085054 |