Atletik & Senior


Atletik- og Seniormotionsafdelinger har flere aktiviteter:
 
Krolf - udendørs i sommermånederne
Kroket - udendørs i sommermånederne
Idræt om Dagen - indendørs i vinterhalvåret
Mandags Gåture - hele året                                 
Krolf
Krolf er et hyggeligt spil, som alle kan deltage i. På idrætsanlægget (for tiden på opvisningsbanen) er der anlagt en 12 hullers bane, hvor de enkelte huller har forskellig sværhedsgrad. Deltagerne inddeles på hold á 4-7, som normalt når at spille banen igennem to gange , inden der sluttes af med kaffe, kage og en god snak/socialt samvær.
ØIF råder over 25-30 køller og kugler, og hvis der bliver brug for flere, vil der med glæde blive indkøbt mere udstyr.
Det noteres, hvor mange slag, de enkelte deltagere bruger for at få kuglen i hul - og der bliver jublet højlydt, når det lykkes at få "hole in one".
Kroket
Kroket Har vi spillet i Østbirk Idrætsforeningen siden 2019, hvor fem spillere spurgte, om de kunne være med i seniormotion og spille kroket. De var naturligvis velkommen og med hjælp fra andre kroket-spillende foreninger har vi nu udstyr til 3 baner. Her i 2020 er deltagerantallet vokset til 8, så der opstilles hver gang 2 baner.
Kroket spilles med 2 hold á 2 spillere på hver bane. Spillet bliver spændende i kraft af det taktiske spil, hvor makkerne hjælper hinanden hurtigst gennem spillet ved samtidig at lægge forhindringer for modspillernes muligheder.
I løbet af en eftermiddag kan man nå at spille to, maksimalt 3 spil.
Også kroketspillerne sørger for at afsætte tid til kaffe og kage - og den sociale snak.

Sponsorer

Kalender
Besøg ØIF på Facebook
Østbirk Idrætsforening | Storegade 47 | 8752 Østbirk | CVR: 70085054 |